rss feed - Goedkoop ReizenGoedkoopReizen.info - facebookGoedkoopReizen.info - twitterGoedkoopReizen.info - google+
Beoordeling 4.16/5 996 stemmen

Goedkope Rondreizen

U vindt hier een overzicht van goedkope rondreizen en verre reizen.
De rondreizen die via goedkoopreizen.info worden aangeboden zijn pakketreizen, dit houdt in dat wanneer u een reis boekt, de nodige visums via dat reisbureau worden geregeld en bij de prijs inbegrepen zijn. (Dit is een standaardprocedure).

Degenen die zelf een rondreis en/of een verre reis willen samenstellen worden aangeraden om de stappen hieronder te volgen! Voordat u een reis zelf samenstelt is het verstandig om eerst te informeren naar de stabiliteit van het land is dat u wilt bezoeken. Ook is het verstandig om uw huisarts, apotheek of GGD te raadplegen over de eventuele vaccinaties die nodig zijn voor dat land. Ook is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van het betreffende land om na te vragen of een visum nodig is en zo ja, welke kosten daaraan verbonden zijn en hoelang het duurt voordat het visum wordt afgegeven.
U kunt ook op de Goedkope Reizen pagina kijken, daar vindt u alle informatie hoe men een reis zelf samenstelt.

Rondreizen door Vietnam

15 daagse rondreis Vietnam. Steeds meer mensen gaan op reis naar Vietnam, het is een mooi land met een rijke geschiedenis. In de stad Heu vindt men de prachtige tempels en paleizen van het oude Vietnamese Keizerrijk. Vietnam heeft veel te bieden op cultureel en culinair gebied. Voor de avonturiers is natuurlijk de Vietnamese jungle een must. In Saigon, nu officieel Ho Chi Minh City, staat het "War Remnants Museum", hier vindt u alles over de Vietnamoorlog met vele indrukwekkende foto's.

all voor € 1720,- p.p.

Rondreizen door Cambodja

16 daagse rondreis Cambodja. Een prachtig land en zeer geliefd als vakantiebestemming, het land heeft veel te bieden en er is zeer veel te zien en te beleven.
Cambodja heeft een prachtig tropisch regenwoud, eeuwenoude paleizen en tempels welke zeer in trek zijn onder belangstellende reizigers en avonturiers. Bezienswaardigheden zijn o.a. de tempels van Angkor en niet te vergeten het
Tuol Sleng-museum over het regime van Pol Pot en de killing fields.

all voor € 1734,- p.p.

Rondreizen door Thailand

15 daagse rondreis Thailand. Een bekend vakantieland dat veel te bieden heeft voor toeristen, o.a. het bekende nachtleven in Bangkok maar ook een aantal prachtige bezienswaardigheden waaronder het Koninklijk Paleis in Bangkok. Ook culinair heeft Thailand veel te bieden met zijn heerlijke Thaise gerechten. Het meest bekende en zeer geliefd onder de duikliefhebbers is het grootste eiland van Thailand, nl. Phuket. Het eiland heeft verschillende vakantieresorts waar u volop kunt genieten van zon, zee en strand.

all voor € 1306,- p.p.

Rondreizen door Maleisië

Maleisië heeft een tropisch oerwoud met een diversiteit aan bomen, gewassen en dieren. Voor de natuurliefhebbers is het oerwoud een must om te bezoeken. Het is mogelijk om de jungles van Maleisië te verkennen, hiervoor kunt u bijvoorbeeld meerdaagse trekkingtochten en/of boottochten maken. Kuala Lumpur is het hart van Maleisië, hier vindt u vele bars, hotels en restaurants waar u heerlijk kunt eten. Tevens vindt u er het grootste kindvriendelijke indoorpretpark van de wereld.

Updating nieuwe pagina