rss feed - Goedkoop ReizenGoedkoopReizen.info - facebookGoedkoopReizen.info - twitterGoedkoopReizen.info - google+
Goedkoop Reizen - GoedkoopReizen.info
Beoordeling 4.3/5 1005 stemmen

Last minutes

Dit is een overzichtspagina van al onze last minutes.
Elke pagina heeft zijn eigen inhoudelijke reisinformatie over het betreffende
land, daarnaast vindt u er scherpgeprijsde last minute reisaanbiedingen.

Wij raden u aan om goed voorbereid op reis te gaan, zorg ervoor dat u een
reis- en annuleringsverzekering heeft.

Alle reisaanbiedingen die bij ons op de website worden aangeboden zijn afkomstig van reisorganisaties, deze zijn allen aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden ofwel SGR genoemd.

Last minutes Aruba

Last minutes Aruba

Aruba is een mooi vakantie eiland met prachtige witte zandstranden. Bezienswaardigheden op het eiland zijn o.a. het fort Zoutman en het nationaal park Arikok.

Vanaf € 739,-
Last minutes Bonaire

Last minutes Bonaire

Bonaire een prachtig eiland en zeer geliefd bij watersporters, sportduikers en natuurliefhebbers. Bezienswaardigheden zijn o.a. het Bonaire National Marine Park en 's werelds mooiste onderwater natuurreservaten.

Vanaf € 887,-
Last minutes Bonaire

Last minutes Brazilië

Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika, en kent verschillende klimaten. Het land heeft veel bezienswaardigheden, waaronder De Fair Crafts Market in Rio de Janeiro

Vanaf € 625,-
Last minutes Costa Rica

Last minutes Costa Rica

San Jose is de hoofdstad van Costa Rica, daar vindt u het bekende goudmuseum. Het land heeft meer dan 30 natuurreservaten. Er valt genoeg te zien en te beleven!

Vanaf € 1593,-
Last minutes Cuba

Last minutes Cuba

Het land heeft veel bezienswaardigheden, waaronder het museum van de Revolutie. In de hoofdstad Havana wordt iedere dag een tweedehandsmarkt georganiseerd. En nog veel meer...

Vanaf € 891,-
Last minutes Curacao

Last minutes Curaçao

In het nationaal Hofi Pastor Park staat de oudste boom van Curaçao. Sea Aquarium is één van de populairste zo niet de meest populaire attractie van het eiland.

Vanaf € 899,-
Last minutes Cyprus

Last minutes Cyprus

Cyprus het op twee na grootste eiland in de Middellandse Zee. Het eiland is èèn van de meest zonzekere bestemmingen van Europa, zeer populair onder de britse jongeren als vakantiebestemming.

Vanaf € 386,-
Last minutes Egypte

Last minutes Egypte

Voordelige reizen naar Sharm El Sheikh, Alexandrië en nog veel meer...
Vele all-in reisaanbiedingen o.a. Nijlcruises

Vanaf € 501,-
Last minutes Ibiza

Last minutes Ibiza

Het bekendste party-eiland van Europa! Bekend om haar prachtige zandstranden. Op Ibiza worden diverse hippiemarkten georganiseerd. Naturistenstranden vindt u ten noordoosten en in het zuiden van het eiland.

Vanaf € 449,-
Last minutes IndonesiŽ

Last minutes Indonesië

Dé grootste eilandenstaat van de wereld bestaande uit maar liefst 17.508 eilanden, daarmee is Indonesië op vier na grootste land van de wereld. Het land heeft veel bezienswaardigheden, waaronder de tropische regenwouden op Sumatra.

Vanaf € 875,-
Last minutes Jamaica

Last minutes Jamaica

Jamaica heeft een tropisch savanneklimaat, met een gemiddelde temperatuur van 27 graden. Leuk voor jong en oud is het Dolphine Cove waar dolfijnenshows worden gehouden. 16 dagen all-in!

Vanaf € 768,-
Last minutes Turkije

Last minutes Turkije

Turkije heeft een enorm rijke geschiedenis met vele culturen zoals de Hettieten, Assyriërs, Grieken, Armeniërs, Perzen, Seltsjoeken en Ottomanen. Turkije heeft veel bezienswaardigheden, welke allemaal wel een bezoek waard zijn.

Vanaf € 487,-