rss feed - Goedkoop ReizenGoedkoopReizen.info - facebookGoedkoopReizen.info - twitterGoedkoopReizen.info - google+

Goedkoop reizen naar Thailand

Rondreizen door Thailand

Thailand

Thailand heeft in alle prijsklassen veel te bieden voor reizigers, of u nu een onafhankelijke budgetbackpacker bent die graag zelf het land wil verkennen of een welgestelde toerist op zoek naar een exclusief stukje paradijs.

Al tientallen jaren is Thailand zeer geliefd als backpackersparadijs. Tegenwoordig is er een stijging onder de exclusieve reizigers naar meer luxe reizen.

Thailand is een land dat rijk is aan een fascinerende boeddhistische geschiedenis, gekatapulteerd naar het heden door middel van snelle economische groei die van start ging in de jaren 1960.

Bangkok

De hoofdstad Bangkok biedt schitterende tempels op de majestueuze Chao Phraya-rivier, met winkels waar u voordelig kunt kopen, bijv. cd's, dvd's, kleding en top designer items.

Kanchanaburi - rivier Kwai

Ong. 140 km ten westen van Bangkok ligt de stad Kanchanaburi in de provincie Kanchanaburi, hier vindt u de wereldberoemde Brug over de rivier Kwai. Deze is gemaakt tijdens de tweede wereldoorlog door de Jappaners d.m.v dwangarbeid. Het doel was om een spoorlijn op te zetten van Thailand naar Birma en was daarom ook wel bekend onder de naam "Birma-spoorlijn". Het gebied heeft een zeer rijke natuur met o.a. prachtige watervallen en een licht / dicht beboste jungle.

Khao San Road

Khao San Road is de thuisbasis van de backpackers - het epicentrum van het backpacking universum van Zuidoost-Azië. Khao San Road is een winkelstraat met markten en winkels, vele toeristen en backpackers komen hier vanwegen de voordelige kamers die zij hier kunnen huren, daarnaast vindt men hier vele reisbureaus, ook niet te vergeten is dat men hier alles voordeliger kan vinden bijv. cd's, dvd's en nog veel meer.

Chiang Mai

Maak een olifantentrektocht of wandeling naar etnische minderheden in het koele bergachtige gebied van Chiang Mai

Phuket of Ko Samui

Neem een vlucht naar het zuiden om te genieten van een cocktail onder de kokospalmen op één van de zuidelijke eilanden Phuket of Ko Samui.

Full Moon Party

U kunt ook genieten van de Full Moon Party op Ko Pha Ngan of duiken op Koh Tao. Liefhebbers van geschiedenis zullen hun hart ophalen in de oude hoofdsteden van Thailand zoals Ayutthaya en Sukhothai waar men kan genieten van het verkennen van de wat meer obscure Khmer ruines, verspreid over het noorden en noordoosten van het koninkrijk.

De Thaise keuken

Naast de bezienswaardigheden heeft Thailand een vurige keuken - het perfecte tegengif voor het weer van Thailand - en is een attractie op zich. Proef het heerlijke eten bij één van de straattentjes.

Thaise spa

Thaise spa's behoren tot één van de beste ter wereld, met een Thaise massage kan uw dag niet meer stuk.