Vakantiehuizen en Chalets

Op reis in een hotel of een knusse vakantiewoning?

Waarheen u dit jaar op reis trekt is al op zich meestal een moeilijke keuze.
Als u dan eindelijk die keuze gemaakt heeft, rest u nog uw accommodatie te kiezen. Gaat u voor een hotel of kiest u voor de privacy van de vakantiewoning?

Een vakantiehuisje biedt de privacy waarover een hotel meestal niet beschikt.
In een hotel dient men immers rekening te houden met bepaalde strikte uurregeling, zoals wanneer u wil ontbijten of dineren. In een vakantiewoning is daarvan helemaal geen sprake, u beslist dan zelf wat u doet en wanneer u uw plannen wil realiseren. Indien men een huisje wil huren met familie of vrienden, dan kan je bijvoorbeeld een barbecue of feestje organiseren zonder ander
gasten te storen. Dit is dan toch een enorm voordeel en op die manier kan men zijn vakantie in een compleet ontspannen sfeer doorbrengen.

De huiselijke sfeer die een vakantiehuis biedt is waarschijnlijk één van de
grootste voordelen. Een hotelkamer is dikwijls zeer onpersoonlijk.
Elke kamer in een hotel ziet er precies hetzelfde uit. Er komt helemaal geen gevoel van een 'thuis' bij kijken. Echt ontspannen kan men er niet doen. Een vakantiewoning biedt hier de ideale woning. Na een dagje cultuur opsnuiven of een avontuurlijke ontdekkingstocht, komt u thuis in een uiterst gezellige, knusse en comfortabele woning, waar u volledig uzelf kan zijn. Voor meer informatie over accomodaties kijk op casamundo.nl

Hotels hebben dan weer het voordeel dat het meestal een geweldige locatie heeft. Het is meestal dicht bij het strand of dicht bij de stad, en ook dicht bij het uitgaansgebied. Wat bij een vakantiehuis meestal niet is. Die begeven zich meestal in een rustige omgeving. Verder heeft zowel het hotel als het vakantiehuis meestal ook nog een zwembad waar je heerlijk kan vertoeven.
Als je all-inclusive kiest heb je verder ook geen omkijken naar het kopen van drinken en het eten, er wordt voor je gekookt, en er wordt voor je afgewassen. Dus echt een vakantie. Schoonmaken hoef je de kamer ook niet, wat je wel bij een vakantiehuis zou moeten.

Kortom, een vakantiewoning en een hotel hebben beide zijn voors en tegens.
Je kunt door je individuele wensen beter kijken wat voor acommedatie bij je
zou kunnen passen.
Voor jongeren is een all-inclusive hotel meestal heel populair.
Perfecte locatie en geen zorgen over eten en drinken. Voor families is een vakantiehuis een uitstekende keuze om op een rustgevende en ontspannende manier en in een huiselijke sfeer een nieuw plaatsje te ontdekken.

Wij raden u aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.
Het is altijd raadzaam om goed verzekerd op reis te gaan.

Chalets en luxe appartementen

Zomerhuisje

Het aanbod van Zomerhuisje varieert van vrijstaande landhuizen tot vakantieparken en luxe appartementen in Europa. Zelfstandige touroperator en specialist in de verhuur van vrijstaande chalets en luxe appartementen van 2 tot 44 personen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië.

Vanaf € Chalets en luxe appartementen
Chalets en Luxe appartementen

Chaletsplus

Luxe, grote comfortabele chalets en appartementen die op de allermooiste plekjes liggen van belangrijke skigebieden in Oostenrijk. Dat is ChaletsPlus! Direct op de piste of vlak daarbij en voorzien van alle gemakken van thuis.

Vanaf € Chalets en Luxe appartementen
Belvilla Vakantiehuizen

Belvilla

Bij Belvilla vinden consumenten een keus uit 18.000 unieke, online boekbare vakantiehuizen voor alle soorten vakanties. Belvilla is lid van de ANVR, SGR en Thuiswinkel.

Vanaf € Belvilla Vakantiehuizen